UUDEN SUKUPOLVEN BETONITUOTELINJAT

Uuden sukupolven tuotelinjat perustuvat laitteisiin, jossa perinteiset hydrauliset laitteet on korvattu nykyaikaisella sähkömekaniikalla. Tämä muutos antaa mahdollisuuden nykyaikaiseen ja tarkkaan automatiikkaan, maltilliseen energiankäyttöön ja helppoon huollettavuuteen.

Koneissa on muotin pikavaihto ja siihen liittyvä reseptiautomatiikka, joiden vaikutuksesta linjan seisokkiajat tuotteen vaihtuessa saadaan minimoitua.

Uuden sukupolven koneiden pienellä sähkönkulutuksella, minimoiduilla seisokkiajoilla ja alhaisella huollon tarpeella on kohotettu merkittävästi tuotantotehoa ja taloudellisuutta.

TUOTANTOLINJAT

Tuotantolinjan mitoitus lähtee kapasiteetin tarpeesta. Sen mukaan valitaan tuotekoneen aluslevykoko. Kun koneen koko on valittu, määritellään tarvittavat lisälaitteet esim. pintamassayksikkö, eristeensyöttölaitteisto ym.

Tuotekoneen ja lisälaitteiden valinnan jälkeen on valittavissa erilaisia käsittelyjärjestelmiä kuten tuotteiden kuivatus.

Katso videoita tuotelinjoista

Mecmetal Oy auttaa yritystäsi mitoittamaan tuotantolinjan oikein. Ota yhteyttä!

Mec-FC-140 (120)

Sormivaunujärjestelmä

Sormivaunujärjestelmä suurille kapasiteetille ja vaativaan käyttöön. Sisältää automaattisen pakkausjärjestelmän.

AUTOMEC-140 (120)

Pitkäpihtijärjestelmä

Automaattinen siirtolaitehäkkikäsittelyjärjestelmä. Sisältää automaattisen pakkausjärjestelmän.

SEMIAUTO 140 (120)

Manuaalinen käsittelyjärjestelmä

Tuotantoaluslevyissä jalat, jotka mahdollistavat levyjen pinoamisen varastossa. Manuaalinen tai automaattinen pakkausjärjestelmä.

MANUMEC–140 (120)

Manuaalinen käsittelyjärjestelmä, joka sisältää manuaalisen pakkausjärjestelmän.

Sidekivien valmistus

Mecmetallin laitteilla sidekivien valmistus onnistuu kahdella massalla.

Eristettyjen harkkojen valmistus

Mec-Elektro tuotekoneet, kovettumisvarastot ja pakkauslinjat soveltuvat erittäin hyvin eristettyjen harkkojen valmistukseen.