CONCRETE PRODUCTION LINES

MEC PRO FACTOR PALVELUT

 

Laadunvalvonta- ja raportointijärjestelmä palvelu

WEB-pohjainen järjestelmä, joka kerää tietoja automaattisesti tietokantaan, jossa ne on turvallisesti tallennettuna ja käyttäjäystävällisessä muodossa. Järjestelmä tallentaa automaattisesti koneen toimintatiedot, tuotannon raportointitiedot sekä konenäkökameran ja mittauslaitteiden tiedot. Järjestelmä laskee ja näyttää tuotannon tehokkuuden avainluvut reaaliaikaisesti (OEE).  Kaikki laadunvalvontatiedot, esimerkiksi tehtaan testilaboratorion mittaustulokset, voidaan myös syöttää samaan järjestelmään. Järjestelmää voidaan seurata reaaliajassa tai tietoja voidaan hakea järjestelmästä päivien, kuukausien tai jopa vuosien ajalta. Järjestelmä toimii saumattomasti uuden MEC Evolution-20 -käyttöliittymän kanssa. Raportteja voidaan seurata ja täyttää myös esimerkiksi toimistotietokoneelta, tabletilta tai matkapuhelimelta.

Laadunvalvonta- ja raportointijärjestelmä on vuosi- tai kuukausilaskutteinen palvelu. Palvelun yhteyteen on saatavilla myös

 

Tehokkaan tuotannon palvelu

Mecmetal on jatkuvassa yhteydessä asiakkaan tehtaaseen, tarjoten huoltojen, tuotannon ja esimerkiksi energian käytön optimointipalvelua. Mecmetal ylläpitää ja päivittää järjestelmää sekä tarjoaa tukea kaikissa tilanteissa.

 

Raportointijärjestelmän ominaisuudet räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan.

 

Konenäkökamera ja mittalaite järjestelmä

Järjestelmän ominaisuuksia ovat mm. korkeuden-, leveyden- ja pituuden mittaus, pinnan laadun vertailu asetettuihin vertailutuotteisiin, reaaliaikainen hälytyksiin kytketty diagnostiikka, sekä automaattinen tiedonkeruu. Järjestelmä koostuu konenäkökameroista ja laserantureista, sekä omasta ohjausjärjestelmästä. Tuotantolinjaa kohden on kaksi yksikköä, yksi heti tuotekoneen jälkeen ja toinen kuivaamon jälkeen. Laitteet voidaan integroida Laadunvalvonta- ja raportointijärjestelmä palveluun. Konenäkökamera ja mittalaite järjestelmä voidaan liittää myös olemassa oleviin tuotantolinjoihin.