Mecmetal

Mecmetal_Kuvituskuva_6

Concrete evolution from Finland

Topnotch proffs och en avslappnad atmosfär

Detta är vad Mecmetal är gjord av. Vi arbetar med ett team av skickliga yrkesmän i en öppen och välkomnande atmosfär, för att producera bästa möjliga resultat och effektivitet.

Våran saga

Vill ni lära er att känna oss

Engagerad i att utveckla och leverera lösningar av högsta kvalitet

Mecmetal Ab är en finsk utvecklare och tillverkare av produktionslinjeteknik. Våran resa började med att specialisera oss på produktionsutrustning för betongblock, isoleringsblock och marksten, men numera har vi utvecklat våra produktionslinjer för att göra produkter av många andra material än bara betong, men med samma tillverkningsmetod. Med stark tonvikt på FoU har vi utvecklat helt elektromekaniska produktionslinjemodeller

Från en verkstad och maskintillverkare till en teknologi föregångare

Vi är en pålitlig partner och en pionjär inom utveckling av tekniska lösningar för våra kunders genuina behov i den ständigt föränderliga världen. Vi har inte bara designat ny teknik utan utnyttjat dess bästa potential för lösningar och tjänster för att underlätta sömlöst samarbete med våra kunder.

 

2022 släpptes våra nya inspektions- och underhållstjänster. Samma år var vi stolta över att meddela att Mecmetal Ltd är den enda i världen som erbjuder Factory as a Service med allomfattande tjänster för betongproduktindustrin. Vi har fått vår position som föregångare genom ett omfattande utvecklingsarbete, lång erfarenhet och kunnande.

Vi arbetar med integritet, flexibilitet, kunskap och kompetens

Alla våra handlingar är tänkta att leda till kundframgång och optimal effektivitet i produktion och tjänster. Vi tillhandahåller intern konstruktion och tillverkning förstärkt med högpresterande samarbetspartners. Utöver detta har vi världens ledande automation som hjälper människor med maskinstyrning, underhållsplanering och många andra vardagliga funktioner. Att kämpa för en grönare framtid är en självklarhet för oss, och vi gör vår del till det större bästa genom CO2-behandling och användning av återvunnet material. För oss är det en hjärtefråga att erbjuda oändliga variationer för att hjälpa kundernas produktion med en serviceinriktad attityd och ansvarsfulla handlingar.

Mecmetal i ett nötskal

Alla våra tjänster och produktionslinjer är utvecklade med hjärta och själ för vår kunds framgång. Från inspektion till Factory as a Service finns en väg som tar oss djupare och djupare in i branschen och kompetensen. Vi finns här för våra kunder, hela vägen från våra mekaniker till vår VD. Hur kan vi hjälpa dig?