Mecmetal

Mecmetal_Henkilöstö

DÄR TILLVÄXTSINNADE MÄNNISKOR FÖRENAS

Praktiskt taget alla byggnader är byggda med byggprodukter av betong. Även själva huset du bor i är möjligen byggt av produkter gjorda med de maskiner vi tillverkar.

Mecmetal Ltd. är ett finskt företag som utvecklar och tillverkar betongteknologi. Vi arbetar globalt och levererar utrustning och tjänster över hela världen. Vår primära verksamhet är produktionsutrustning och kompletta produktionslinjer för betongblock, isoleringsblock och marksten samt alternativa materialbaserade produkter.

Karriärer på Mecmetal

Mecmetal erbjuder en arbetsgemenskap av öppna och likasinnade med en platt hierarki och moderna faciliteter med de senaste verktygen och teknologierna. Hos oss är dina dagliga uppgifter mångsidiga och intressanta och erbjuder nya utmaningar och möjligheter dagligen. Vi värdesätter en entreprenörsanda och god arbetsmoral hos våra medarbetare. Hos oss kan din arbetsplats vara var som helst i världen i framtiden.

Intresserad av en karriär inom maskinteknologi?

Vi designar våra egna maskiner och utrustning i vår fabrik i Joensuu. Från början till slut tillverkar vi våra maskiner till stor del i våra egna produktionsanläggningar.

Vi har ett brett utbud av lediga positioner från maskindesign till maskintillverkning och från försäljning till marknadsföring – vi välkomnar både nybörjare och mer erfarna proffs att ansluta sig till oss. På produktionssidan kan ditt jobb vara t.ex. en svetsare, en installatör eller en maskinist. Vi har också ständiga lediga tjänster för kunnig personal inom service och underhåll både globalt och i Finland.

Tjänster med löpande rekrytering

  • Underhåll och installationsmekaniker
  • Svetsare, Maskinister och andra Verkstadsarbetare
  • Service- och inspektionsledare / chef
  • Projektchef