Mecmetal

MEC_Maintenance

DET ENKLASTE OCH SNABBASTE VÄG ATT FÅ MER KAPACITET

MEC FaaS ger dig anpassad produktionskapacitet för en månadskostnad med all inclusive-paket. Produktionslinje, reservdelar, förbrukningsdelar, effektivitetsrådgivning för produktionsledare och operatörer. Du kan använda investeringsfonder för FoU eller Försäljning och Marknad och lämna resten åt oss. Alla kostnader är fullt förutsägbara. Visa oss anläggningen och kraften, vi tar linjen dit!

MEC FaaS – Den perfekta lösningen för ett företag när tillväxten begränsas av bristen på investeringskapital. Vår FaaS-lösning kan ge en hand till de som också vill fokusera på FoU och marknadsföring av sina produkter. Installation, produktionseffektivitet och allt underhåll sköts av oss. Detta befriar kunden från allt annat än rekrytering av medarbetare och drift av fabriken. MEC hjälper till med recept, lagerhåller reservdelar och ser till att produktionen går smidigt med förplanerat underhåll (YMC). Online service finns alltid där för er om problem dyker upp eller om du vill diskutera nya produkter eller receptutveckling. Med en digital tvilling och fjärrkontroll kan vi även göra en del tester kring olika sätt i produktionen. Löpande operatörsutbildning är något man inte får från andra företag i branschen.

MEC FaaS är också inriktat på att få fabriken igång med sin fulla potential från dag 1 till den dag du tror att det finns något mer effektivt tillgängligt

 

Fördelar

  • All inclusive
  • Anpassad produktionslinje
  • Konsultation för operatörer
  • Fjärrstöd, -kontroll och övervakning
  • Förutbestämt underhåll

 

Ta kontakt

Kontakta oss och fråga

Mer information

Jani Toropainen

Chief Executive Officer

+358 45 260 9209