CONCRETE PRODUCTION LINES

Meille töihin

Mecmetal työnantajana

Suomalainen Mecmetal Oy on betonialan teknologiaa kehittävä ja valmistava yritys. Toimitamme laitteita ja palveluita ympäri maailmaa. Mecmetal Oy on keskittynyt betonisten harkkojen, eristettyjen harkkojen ja katukivien tuotantolaitteisiin ja täydellisiin tuotantolinjoihin.

Käytännössä kaikissa rakennuksissa käytetään betonirakennustuotteita. On hyvin todennäköistä, että talo jossa sinäkin asut, on rakennettu tuotteista, jotka on valmistettu meidän valmistamillamme koneilla.

Työyhteisömme on avoin ja helposti lähestyttävä, ja käytössämme on uudenaikaiset laitteet ja työkalut. Meillä työtehtäväsi ovat todella monipuolisia ja mielenkiintoisia. Meillä ahkeralla ja yritteliäällä asenteella voi edetä haluamiinsa tehtäviin. Koko maailma voi olla sinun tuleva työalueesi.

 

 

Kiinnostaako ura koneenrakennuksen parissa?

Me suunnittelemme omat koneemme ja laitteemme Joensuussa sijaitsevan tehtaamme yhteydessä sijaitsevissa tiloissa. Valmistamme koneemme alusta loppuun asti pitkälti omissa tuotantotiloissamme.

Haemme sekä uraansa aloittelevia että kokeneita ammattilaisia monenlaisiin tehtäviin konesuunnittelusta koneen valmistukseen, sekä myynnistä markkinointiin. Tuotannon puolella työtehtäväsi voisi olla mm. hitsaaja, asentaja tai koneistaja.

Haluaisitko sinä meille töihin? Lähetä avoin hakemuksesi meille tästä.

Otamme sinuun yhteyttä mikäli sinua kiinnostavia tehtäviä vapautuu. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti.

 

Lisätietoja avoimista työpaikoista:

Jani Toropainen

jani.toropainen(at)mecmetal.fi

+358 20 764 1280